Gole grudi Kejti Holms: Pokazala ih jedanput i osvojila muškarce (VIDEO)

0

Film "The Gift" iz 2000. će se verovatno pamtiti samo po jednom: golim grudima Kejt Holms, jer je to jedini put da ih je i pokazala na ekranu. To je bilo dovoljno da Kejti Holms uđe na listu najseksi žena na svetu po izboru magazina "GQ".

Kejti Holms je 2000. godine snimila film „The Gift“ samo kako bi „pobegla“ od uloge Džoi Poter u seriji „Dosonov svet“. Verovatno je mislila da će joj ovaj film Sema Rejmija promeniti karijeru, što na neki način jeste – 13 godina kasnije gole grudi u seksi scenama filma „The Gift“ doprinele su da se nađe na listi najseksi žena magazina „GQ“.

Iako je Kejti u javnosti više bila prisutna kao supruga Toma Kruza i majka malene Suri, a potom i kao bivša supruga popularnog glumca, izgleda je muškarci nisu zaboravili. Odnosno, nisu zaboravili njene grudi iz filma „The Gift“, jer im je to i bila jedina prilika da ih vide, s obzirom da se Kejti baš i ne skida u filmovima.

Tako se Kejti našla na listi 60 najseksi žena, zajedno sa Bijonse, Milom Kunis i Megan Foks, a za to dobrim delom može da zahvali i ovoj sceni…


Katie Holmes nude in The Gift HD 720p by jamboree787

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.