Ljubav iz doma za nezbrinutu decu okončana tragedijom

0

Marina Zlatković (24), koju je je u noći između nedelje i ponedeljka ubio dečko Vlada Jovanović (21), odrasla je u Domu za nezbrinutu decu u Zvečanskoj ulici. Upravo tamo je upoznala Jovanović, a pre sedam meseci dobili su sina koji se od rođenja nalazi u istoj ustanovi.
Policajci odvode uhapšenog Jovanovića

Jovanović radi u Gradskoj čistoći, ali se, kako „Blic“ saznaje, bavi i podvođenjem devojaka. Pre tri meseca doselio se sa Marinom Zlatković u prizemlje zgrade u kojoj je iznajmljivao stan. Komšije ističu da su se često svađali, naročito u poslednjih nedelju dana.

„Marina je bila za glavu viša od njega, prava lepotica, pa je bio jako ljubomoran. U subotu me je pitao da li sam je viđao sa nekim drugim kad je on na poslu, da bi mi u nedelju Marina u prolazu rekla da je našla nekog Mađara i da će se udati za njega“, rekao nam je jedan od stanara u zgradi.

Jovanović je ubio Marinu Zlatković tako što ju je oko 3 sata posle ponoći ubo nožem u vrat u stanu u prizemlju zgrade u Ulici palih boraca 60B u beogradskom naselju Resnik.

Iako je najpre pokušao da uz pomoć mlađeg brata sakrije krivicu, ubica je ubrzo sve priznao policiji. Uhapšena su obojica, a motiv ubistva najverovatnije je ljubomora.

Kako saznajemo, Jovanović je posle svađe uhvatio Marinu Zlatković za vrat i počeo da je davi, da bi je potom zaklao. Nesrećna devojka je odmah izdahnula.

„Vlada i njegov mlađi brat su mi pozvonili na vrata i rekli da su zatekli mrtvu Marinu u stanu. On je plakao, tresao se i tvrdio da ne zna ko ju je ubio. Odmah sam pozvao policiju. Čim su stigli pronašli su u stanu nož kojim je ubio Marinu, pa je ubrzo priznao zločin“
, priča komšija.

Pošto je priznao policiji da je izvršio zločin, Jovanović je, kako saznajemo, rekao da je to učinio iz ljubomore i da mu je “Marina bila prva devojka u svemu”.

(Blic)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.