Obratite pažnju: Sigurni znaci da je zaljubljen u drugu

Prijateljska zona
Jedan od znakova da je zaljubljen u drugu jeste ako vas tretira kao prijateljicu. Vi pokušavate da flertujete sa njim kada se nađete nasamo, a on nastavlja da vas tretira kao drugaricu. Ako je zaista zaljubljen u drugu devojku, vi biste mogli da igrate ispred njega u negližeu a on to ne bi ni primetio. Gubljenje vremena.

Njegove oči govore sve
Pogledajte njegove oči kada ona ulazi u prostoriju. Kada uspostave vezu pogledom, nastane eksplozija zar ne? Pogled zaljubljenog muškarca potpuno se menja čim predmet njegove požude zakorači u prostoriju.

On je veoma srećan
Još jedan znak koji govori da je zaljubljen u drugu jeste taj da zrači pozitivnom energijom kad god je u blizini dotične. Primetićete da često flertuje, crveni, smeje se i to sve telom okrenutim ka njoj. Za ovo ludo stanje euforije okrivite dopamin koji brzinom svetlosti pojuri ka njegovom mozgu kad god je ugleda.

Slabija komunikacija
On stalno izmišlja izgovore zašto vam ne piše tako često ili vas ne zove. Izvinjava se i govori da je zauzet...Nećete osećati da ste zbližavate zbog manjka komunikacije koji neminovno nastaje kada neko drugi postane predmet njegovih misli.

Njegov izbor reči
Znak veličine svetlećeg novogodišnjeg bilborda ukazaće vam se onog momenta kada bude izgovorio - "bolju drugaricu od tebe nisam imao". A ako mu tom prilikom konačno otkrijete svoja osećanja, on će reći da ne bi želeo da uništi ovo divno prijateljstvo koje imate. Klasika.

Ako vam jasno stavi do znanja da više od prijateljstva nećete dobiti, onda ga poslušajte i ne zanosite se. Dalje je na vama da odlučite da li možete da obuzdate osećanja i budete prijatelji, ili jednostavno nastavite dalje.



(Super žena)

Pogledajte još