Voditelja Tarika Filipovića udario auto na pešačkom zbog loše signalizacije

0

Poznatog glumca i TV voditelja Tarika Filipovića juče je udario automobil na pešačkom prelazu u zagrebačkoj Kustošiji. Smrskano koleno pod otokom zadaje velike muke hrvatskoj TV zvezdi.

Kako kažu bliski prijatelji poznatog hrvatskog glumca i TV voditelja Tarika Filipovića za „Jutarnji list“, on je pod velikim bolovima, a smrskano koleno mu je veoma oteklo.

Filipović je nezgodu doživeo u sredu poslepodne na pešačkom prelazu u zagrebačkoj Kustošiji kada ga je udario automobil kojim je upravljao 60-godišnji Zagrepčanin. Snažan udarac ga je oborio na asfalt, ali su mu prolaznici odmah pritekli u pomoć. Ubrzo je došla i Hitna pomoć koja je nekadašnjeg voditelja hrvatskog „Milionera“, a sadašnjeg voditelja kviza „1 protiv 100“, odvezla na traumatologiju bolnice „Sveti Duh“.

Sve se to desilo na pešačkom prelazu s Ilicom, na kojem se, zbog semafora koji sve vreme svetli žutim svetlom, događaju mnogi udesi. Tarik je vlastite sinove često upozoravao da jako paze kako će na tom mestu preći preko ulice, a sad je na kraju sam nastradao – govore prijatelji glumca/voditelja za „Jutarnji list“.

U bolnici u Krapinskim toplicama, gde se Filipović sada nalazi, biće mu operisano smrskano koleno. Njega čeka spor i dug oporavak. Proćiće meseci dok ne bude bio u mogućnosti da hoda bez pomoći.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.