Majami naneo novi poraz Lejkersima

Najzaslužniji za pobedu Majamija bili su Lebron Džejms sa 39 poena, sedam skokova i osam asistencija i Dvejn Vejd, koji je na svoj 31. rođendan postigao 27 poena. Majami je tako zabeležio treću pobedu u šest utakmica koje je odigrao na gostovanjima.

U ekipi Lejkersa Kobi Brajant postigao je 22 poena, Meta Vorld Pis ubacio je 16, dok je Dvajt Hauard dodao 13 poena i imao 16 skokova.

Košarkaši Njujorka pobedili su u Londonu Detroit sa 102:87. To je bila treća utakmica regularnog dela NBA sezone odigrana u londonskoj O2 areni.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Karmelo Entoni sa 26 poena, Amare Stodemajer dodao je 17, a Džej Ar Smit poen manje. Vil Bajnam je postigao 22 poena za Pistonse.

Košarkaši Los Anđeles Klipersa pobedili su Minesotu sa 90:77. Džamal Kroford i Blejk Grifin predvodili su Kliperse do pobede sa 22, odnosno 20 poena, a u timu treću uzastopnu utakmicu nije bilo Krisa Pola zbog povrede kolena.

Luk Ridnor je sa 21 poenom bio najefikasniji u poraženom timu, koji je zbog povrede izgubio vodećeg strelca i skakača Nikolu Pekovića.

Košarkaši Milvokija pobedili su Finiks sa 98:94 i tako prekinuli niz od 24 poraza na gostovanjima protiv Sansa. Monta Elis bio je najefikasniji u timu Baksa sa 24 poena, a Leri Senders dodao je 19.

U ekipi Finiksa, koji je izgubio četvrtu uzastopnu utakmicu na svom terenu, Šenon Braun postigao bio je najefikasniji sa 20 poena.

Beta

Pogledajte još