Sa 20 uboda nožem ubio druga sa kojim ga je devojka varala

0

Aleksandar Milkov (34) iz Novog Sada, koji je osumnjičen da je zverski ubio Nenada Tomovića (50), priznao je da je izvršio zločin. On je rekao da je to uradio zato što ga je njegova devojka Tijana N. (27) varala s Tomovićem dok je ležao u bolnici.

– S Tijanom se zabavljam oko pola godine, a s Nenadom se družim godinu dana. Krajem septembra, u jednoj tuči mi je polomljen nos, zbog čega sam ležao u bolnici. Dok sam ja bio tamo, Tijana me je varala s Nenadom. To sam saznao pre nekoliko dana – rekao je Milkov, piše Kurir.

Kako su devojka i drug negirali da su bili zajedno, on je odlučio da se razračuna s Nenadom.

U ponedeljak sam pokupio Tijanu i kuma Mitra L, a onda smo se sve troje našli s Nenadom u Futoškoj ulici. Vozio sam ih po gradu i terao da mi sve priznaju, ali su oni uporno negirali. Onda sam ih odvezao do naselja Šangaj i tu u Nenada ispalio nekoliko hitaca iz pištolja – rekao je Aleksandar.

Nesrećnog Nenada pogodio je sa tri hica. Teško ranjeni čovek pokušao je da se spase skočivši u Dunav.

Aleksandar ga je sustigao i izvukao na obalu, a onda je počeo zverski da ga ubada nožem. Ubo ga je 20 puta u leđa, grudi i stomak – navodi sagovornik Kurira iz policije.

Posle zločina mirno otišli da spavaju

Za to vreme, Tijana i Mitar su stajali kod kola i sve posmatrali. Kad je bio siguran da ga je ubio, Aleksandar je uzeo Nenadova dokumenta, a potom su svi seli u kola i odvezli se do stana u naselju Liman II, gde su Aleksandar i Tijana zajedno živeli.

Prespavali su i sutradan nastavili normalno da žive, uvereni da ih niko neće otkriti – kaže izvor Kurira.

Osim Aleksandra, policija je uhapsila i njegovu devojku Tijanu N. (27) i kuma Mitra L. zbog sumnje da nisu prijavili zločin.

Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.