Ivan Ivanović ugostio Bojsija iz "Mućki" i finalistkinje "Prvog glasa Srbije"

Na oduševljenje svih onih koji su pratili i voleli dogodovštine braće Troter u sada već legendarnoj seriji ”Mućke” voditelj Ivan Ivanović večeras je ugostio Džona Čalisa jednog od glumaca koji je u popularnoj seriji emitovanoj na BBC-u tumačio lik Bojsija.

Bojsi je ostao upamćen kao mutni prodavac automobila i strašljivi snob sa rafalnim smehom koji "misli da je svako ko ima funtu manje od njega seljak", Bojsi se prvo sporadično pojavljivao u ranijim epizodama, a od pete sezone je postao stalni lik.

Na samom početku gostovanja Ivan Ivanović je otkrio da je famozne brkove pustio upravo u čast svog večerašnjeg gosta, i to onda kada je saznao da je Džon Čalis pristao da gostuje u emisiji, ali da će ih, koliko već sutra, obrijati.

Popularni Bojsi je predstavio svoje dve autobiografske knjige “Biti Bojsi” i “Posle Bojsija” koje još uvek nisu objavljene u Srbiji, ali Džon Čalis je izjavio da se nada da će se to promeniti.

Legendarni glumac je između ostalog otkrio da nije ni sanjao da će serija biti toliko popularna, otkrivši da je u početku imala jako malu gledanost, ali da je zahvaljujući štrajku tehničara na BBC-u koji posledično, nisu mogli da snimaju nove programe, serija ”Mućke” stalno reprizirana pa su je malo po malo i gledaoci zavoleli.

Džon Čalis je potom otkrio neke detalje o samom snimanju serije, odnosu sa glumcima, na koji način je građen lik Bojsija, o Del Boju i Rodniju, kao i o svojoj supruzi u seriji Marlin (koju tumači glumica Sju Holdernes), sa kojom je kasnije snimio sitkom “The Green Green Grass”, ali i o intervjuu sa Džonom Lenonom krajem šezdesetih godina prošlog veka. Tokom emisije prikazana je i specijalna rubrika „Automobili za svetski poznate zvezde“, a publika je imala prilike da vidi insert iz serije u kojoj Bojsi nema brkove.

Na samom kraju gostovanja izuzetno sponatni i duhoviti Džon Čalis izjavio je da mu je drago što je imao prilike da dođe u Beograd dodavši i: ’Nisam znao šta da očekujem, ali moja supruga i ja smo se lepo proveli i jedva čekamo da se opet vratimo’

U drugom delu emisije Ivan Ivanović je ugostio finalistkinje Prvog glasa Srbije Mirnu Radulović, Nevenu Božović i Saru Jovanović.

Nevena, Sara i Mirna su pričale o svojim očekivanjima pred veliko finale u nedelju, kako se nose sa natpisima u medijima, koje su im omiljene pesme, a voditelju i publici su konačno i otkrile šta tačno znače flah, falset, a publika je imala prilike da čuje Ivana Ivanovića kako dočarava vibrato u folk ruhu.

Na samom kraju voditelj je pozvao sve da u nedelju u 21h budu ispred malih ekrana i gledaju finale Prvog glasa Srbije, kao i to da će pobednica istog dobiti i specijalno gostovanje u njegovoj emisiji. Popularni voditelj je zajedno sa Sarom, Nevenom i Mirnom otpevao refren jedne od najpopularnijih pesama hrvatskog pevača Zlatana Stipišića Džibonija ’Libar’.

Pogledajte još