Alegri: Ne želimo Balotelija i Bekama već Kaku

0

Trener Milana Masimilijano Alegri rekao je danas da taj klub nije zainteresovan za dovođenje napadača Mančester sitija Marija Balotelija i bivšeg engleskog reprezentativca Dejvida Bekama, već za Brazilca Kaku.

„Prošlog petka Balotelijeva cena na mančesterskoj berzi bila je 37 miliona. Videćemo koliko će biti u ponedeljak. Pregovaramo samo o transferu Kake iz Real Madrida, a ne o dolascima Balotelija ili Bekama“, rekao je on.

Alegri je rekao da nisu tačni navodi da se sukobio sa upravom kluba oko eventualnog transfera Kake i da želi da Brazilac bude deo njegove ekipe.

„Pregovori o transferu Kake traju. O svemu se slažem sa upravom i potpredsednikom kluba Adrijanom Galijanijem i nije tačno da sam protiv tih pregovora. Naravno, razmenili smo ideje, ali nije tačno da ne želim Kaku u svom timu“, rekao je Alegri.

Trener „roso-nera“ rekao je da se klub opredelio za podmlađivanje tima, uz par važnih igrača i šampiona kakav je Kaka.

„Bekam? Poznajem ga, on je sjajan momak i igrač svetske klase. Međutim, ne možete izbrisati njegovu krštenicu. Balotelija ne nameravamo da dovedemo, pošto u napadu imamo Đampaola Pacinija, Bojana Krkića i Nijanga“, rekao je Alegri.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.