Hanka Paldum: Nisam mučila srpske logoraše

Volela bih da vidim tog čoveka što tvrdi da sam ga mučila u logoru, da se pogledamo oči u oči i da ga pitam "Dušo moja, što tako pričaš", rekla je Hanka Paldum u izjavi za "Kurir".

Podsećamo da je Kurir objavio da je Paldum pevačica o kojoj je srpski zarobljenik iz "Silosa" Goran Golub pričao kao poznatoj pevačkoj divi iz Sarajeva koja ga je mučila u logoru. Ta saznanja potvrdio je i Golubov advokat Dušan Tomić. On je, kako prenosi taj list, rekao da je Hanka Paldum bila strah i trepet u logoru na Igmanu.

Došla je do mog klijenta i pitala "Šta me gledaš". Pošto joj on ništa nije odgovorio pevačica ga je potom pitala "Jel bi ti mene da j….?" Goran je i dalje ćutao. Onda mu je rekla da sedne na pod i raširi noge. Svom snagom mu je nagazila na polni organ i počela da se smeje na sav glas", rekao je Tomić. On je rekao da se tada pojavio i pevač Dino Merlin koji je Golubu pritekao u pomoć. "Merlin je delio cigarete i video je šta se dogodilo. Došao je do zatvorenika među kojima je bio i Golub i zagrlio ih. Tada se Hanka smirila i otišla.

Sada javno zahvaljujem Merlinu", rekao je advokat. Advokat Tomić za "Novosti" je juče rekao da će, vrlo brzo, pokrenuti postupak protiv pevačice, „koja je, i po priči stražara iz tog vremena i njihovih šefova, bila baš miljenica Alijine vlasti u Sarajevu“.

Pogledajte još