Mirna Radulović je Prvi glas Srbije!

Pobednica prvog glasa Srbije je Mirna Radulović!

Nevena Božović briljirala na sceni.

I Nevena Božović je oduševila sve prisutne sjajnim izvođenjem, a posle toga je usledilo proglašenej pobednika za Prvi glas Srbije ove sezone.

Mirna Radulović savršeno "skinula" Maraju Keri

U odlučujućem duelu prva je nastupila Mirna Radulović koju je otpevala pesmu "Hero" od Maraje Keri, a žiri je imao samo reči hvale za njen nastup.

U duelu za titulu "Prvog glasa Srbije" Mirna i Nevena!

Prema izboru publike, najmanje glasova osvojila je Sara Jovanović, pa su u duel koji odlučuje pobednika dalje prošle Mirna Radulović i Nevena Božović.

Mirna pokazala da je jedna osoba na sceni dovoljna

Mirna je za kraj izvela pesmu Tine Tarner "Simply The Best". Mare je rekao da je pevačica iz Subotice dokazala da je jedna osoba na sceni sasvim dovoljna i da dobrom pevaču ne trebaju igračice. Georgiev je primetio da će se Mirna sa godinama samo popravljati i napredovati.

 22:46 - Nevena oduševila Aleksandru energijom

Nevena je izvela pesmu "Rođeni" pevačice Kaliopi i prema Aleksandrinom mišljenju po prvi put pokazala izuzetnu energiju. Žiri je još jednom napomenuo da će im biti veoma teško da se odluče za jednu od tri pevačice koje su toliko kvalitetne.

 22:40 - Sara još jednom dominirala na sceni

Obučena u čipkani kombinezon, Sara Jovanović je plesala i pevala pesmu "Sweet Dreams" sastava "Eurythmics". Aleksandri se dopala njena improvizaciju, a Mare je rekao da je nastupila kao da se za to pripremala ceo život.

 22:26 - Mirnin vokal siguran

Nakon vatrenog izvođenja pesme "Girl On Fire", koju u originalu peva Ališa Kiz, Mirna Radulović je dobila pohvalu da odlično vlada svojim vokalom. Vlado Georgiev je rekao da je ostao bez teksta dok ju je gledao, a Aleksandra i Mare su takođe imali samo reči hvale.

 22:16 - Nevena kao anđeo

Nevena Božović iz Kosovske Mitrovice spustila se na binu sa plafona, sedeći na ljuljašci, a na leđima je imala crna anđeoska krila. Ona je izvela pesmu Lane Del Rej "Blue Jeans" i dobila odlične kritike žirija. Vlado Georgiev je istakao da je Nevena divno izgledala i pokazala da je hrabra, a i Maretu i Aleksandri se dopao njen nastup.
 
"Prvi glas" i večeras prate brojne poznate ličnosti, među kojima i košarkaš Marko Jarić sa ćerkicom.
 
- Valentina po običaju navija za Nevenu mada se ja ne bih bunio da pobedi Sara.  Obe su zaslužile da imaju super karijeru - napisao je sportista na Tviteru.

 22:06 - Georgiev pohvalio Sarino pevanje

Pesmom "Najlepše želje" sastava "Zemlja gruva", Sara je započela drugi krug nastupa, u kome su pesme birali članovi žirija. Vlado Georgiev je pohvalio njen scenski nastup, pokrete ali i pevanje. Aleksandra je primetila da pevačica prelepo izgleda i da je imala vrlo lep urbani performans.

 21:51 - Mirna zatvorila prvi krug nastupa

Mirna je u video-predstavljanju rekla da joj je duel sa Saškom bio najstresniji momenat šoua.

Ona je bez greške izvela pesmu "Više se ne vraćaš" Karoline Gočeve, a nastup su upotpunili zanimljiva scenografija i plesači.
 
Mare je predvideo da će Mirna dugo trajati kao profesionalac i da će se vraćati u domove publike sa novim pesmama. Aleksandra je takođe bila oduševljena snagom pevačice iz Subotice i njenim vokalom.

 21:45 - Nevena pevala mušku pesmu

Nevena je nastupila sa pesmom "Igra bez granica" Tošeta Proeskog. Prema Maretovom mišljenju, njeno izvođenje je bilo veoma emotivno, a Aleksandra je rekla da će žiri definitivno imati težak zadatak večeras. Vladi se dopalo kako je Nevena izvela mušku pesmu.
 
U studiju je veoma bučno jer publika neprestano navija i maše transparentima. Na bini su se našle plišane igračke i drugi pokloni za pevačice.

 21:31 - Sara Jo kao Bijonse

Prva superfinalistkinja koja se predstavila večeras bila je Sara Jovanović, sa pesmom "Till The End Of Time". Sara je nastupila sa plesačicama, a sve su bile obučene u crno i na sebi su imale lampice koje su menjale boje.
 
Aleksandra Radović je rekla da je impresionirana Sarinom pojavom, a Mare je dodao da je pevačica odlično otvorila veče i dokazala da nije slučajno stigla do kraja.
 
Ispred studija Prve televizije nalazi se jedan deo Sarinih fanova, koji nisu uspeli da se približe bini zbog prevelike gužve. Neke od devojčica su se rasplakale kada su shavtile da ne mogu da uđu.

 21:10 - Desetoro finalista otvorilo veče

Desetoro finalista "Prvog glasa Srbije" otvorilo je superfinalno veče miksom hitova, među kojima je bio i "Gangnam stajl". Svi mladi pevači su bili odlično raspoloženi i uzbuđeni zbog završnice pevačkog šoua.
 
Svaka superfinalistkinja će pevati po tri pesme, a publika će na kraju eliminisati jednu. Zatim sledi superduel preostale dve devojke, a žiri će odlučiti koja zaslužuje pobedu. Prema Maretovim rečima, žiri će najviše pažnje obraćati na večerašnji nastup.

(Izvor:Blic)

Pogledajte još