Mladenović: Drago mi je što se Petković vratio u Zvezdu

"Već sam imao priliku da igram i treniram sa Nikolom. Drago mi je što se vratio u Zvezdu jer se radi o odličnom igraču. Na meni i njemu je da treniramo i dajemo maksimum, a na treneru da odluči ko će igrati", rekao je Mladenović za klupski sajt.

Mladenović je kazao da veruje da će se njegovoj ekipi ukazati šansa da osvoji titulu i da će je fudbaleri Zvezde iskoristiti.

"Bitno je da pobeđujemo, mnogo više od toga ko će igrati. Spremamo se i radimo svakodnevno naporno sa samo jednim ciljem, da pokušamo da pobedimo u svim utakmicama u nastavku. Smatram da to možemo. Prednost prvoplasiranog jeste i velika i mala. Verujem da će nam se ukazati šansa da osvojimo titulu i da ćemo je iskoristiti", kazao je on.

On je rekao da slobodno vreme na pripremama u Turskoj koristi za odmor i da odlična atmosfera u ekipi pomaže da se on i njegovi saigrači lakše izbore sa umorom.

Mladenović je istakao da je sa svim saigračima u dobrim odnosima i dodao da se najviše druži sa Darkom Lazovićem.

"Sa svim igračima sam u dobrim odnosima, ali ako već moram nekoga da izdvojim, onda je to Lazović. Cimeri smo, a i dugo se poznajemo, s obizrom da smo obojica iz istog grada", istakao je ovaj 21-godišnji Čačanin.

Zvezda će prolećni deo sezone početi 27. februara protiv Javora u Beogradu, a Mladenović će propustiti tu utakmicu zbog žutih kartona.

Beta

Pogledajte još