Denver zaustavio Oklahomu, Toronto porazio Lejkerse

Najefikasniji u ekipi Denvera bio je Kori Bruer sa 26 poena, od kojih je 15 postigao u četvrtoj četvrtini, Danilo Galinari dodao je 18, a Kenet Farid 16 poena uz 10 skokova.

Oklahoma je izgubila i pored dobrih partija Kevina Durenta i Rasela Vestbruka. Durent je ubacio 37 poena, imao sedam skokova i osam asistencija, a Vestbruk 36 poena, osam skokova i devet asistencija. Obojica su, međutim, u poslednjim trenucima produžetka promašili "trojke" za izjednačenje.

"Ovo je bila najbolja utakmica koju sam gledao ove godine. Oba tima su igrala prilično dobro. Prevazišli smo teške situacije i mislim da možemo da budemo dobar tim", rekao je trener Denvera Džordž Karl.

Košarkaši Toronta pobedili su Los Anđeles Lejkerse sa 108:103 i naneli im peti uzastopni poraz na gostovanjima.

Do prve pobede u poslednje četiri utakmice, Reptorse su predvodili Hose Kalderon sa 22 poena i devet asistencija i Lendri Filds i Ed Dejvis sa po 18 poena.

U ekipi Lejkersa, koja je tako izgubila osmi put u poslednjih 10 utakmica, Kobi Brajant postigao je 26 poena, Pau Gasol jedan manje, a Stiv Neš dodao je 16 poena i devet asistencija.

Dvajt Hauard završio je utakmicu sa pet poena, pošto je posle dve tehničke greske isključen u završnici prvog poluvremena.

Detroit je pobedio Boston sa 103:88 i naneo mu treći uzastopni poraz u ligi. U pobedničkom timu šestorica igrača postigla su dvocifreni broj poena, a najefikasniji je bio "ruki" Andre Dramond sa 16 poena i sedam skokova.

U ekipi Seltiksa, Kevin Garnet postigao je 16, a Redžon Rondo osam poena, uz 15 asistencija, devet skokova i devet izgubljenih lopti.

Košarkaši Dalasa pobedili su Orlando sa 111:105 i ostvarili sedmi uzastopni trijumf na gostovanjima u međusobnom duelu.

U ekipi Dalasa sedmorica igrača postigli su dvocifreni broj poena, a najefikasniji je bio Šon Merion sa 20, dok su O Džej Mejo i Vins Karter ubacili po 15.

Glen Dejvis postigao je 24 poena za Orlando, koji je zabeležio treći poraz u poslednje četiri utakmice.

Beta

Pogledajte još