Ešton Kučer dolazi na ovogodišnji "Macworld" kao Stiv Džobs

0

Iako se "Apple" nije zvanično pojavio na manifestaciji "Macworld" još od 2009, ove godine će se, čini se, nešto promeniti. Tj. bar naizgled hoće. Navodno, ove godine specijalni gosti "Macworlda" će biti Stiv Džobs i Stiv Voznijak, odnosno glumci koji ih igraju u filmu "Džobs" – Ešton Kučer i Džoš Gad.

Kao što je već poznato, popularni glumac Ešton Kučer u filmu „Džobs“ (jOBS) igra vizionara Stiva Džobsa koji je preminuo 5. oktobra 2011. godine. Glumac Džoš Gad u istom filmu igra suosnivača kompanije „Apple“ – Stiva Voznijaka.

Ova dva glumca će, kako se šuška, biti specijalni gosti tradicionalne manifestacije „Macworld„, koja počinje sledeće nedelje u San Francisku. Kučer i Gad će promovisati film „Džobs“ upravo kao Džobs i Voznijak kako bi posetiocima približili ovaj film i svoje uloge u njima, prenose svetski mediji.

Prvi „Macworld Expo“ održan je 1985. u San Francisku. Džobs je često upravo na ovom mestu najavljivao nove proizvode kompanije „Apple“. Na primer, prvi iPhone je najavljen upravo na „Macworldu“ 2007. Međutim, u decembru 2008. godine, „Apple“ je najavio da više neće učestvovati na ovoj manifestaciji, već će da će se fokusirati na događaje u sopstvenoj organizaciji.

Film o životu Stiva Džobsa pod nazivom „Džobs“ u bioskope stiže u aprilu tekuće godine.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.