Hit na Internetu: Klinton šmeka mladu pevačicu Keli Klarkson na Obaminoj inauguraciji (VIDEO)

0

Nakon što je Keli Klarkson pevala "Ma Country ‘Tis of Thee" na inauguraciji Baraka Obame, malo ko je komentarisao njeno izvođenje pesme, već je odmah viralni hit postao Bil Klinton koji izviruje iz mase da bi "snimio" prvu zvezdu "Američkog Idola".

Sigurno nekadašnjem predsedniku SAD Bilu Klintonu nije bio cilj da sada ceo svet priča kako se „stari zavodinik vratio u igru“, ali jedan „nestašni pogled“ ga je već „koštao“ jednog viralnog hita.

Naime, na inauguraciji Baraka Obame, dok je mlada pevačica Keli Klarkson pevala „Ma Country 'Tis of Thee“, Klinton je slučajno ili namerno upao u njen kadar. Naravno, neko je to primetio i odmah se fotografija kako Klinton šmeka Keli Klarkson proširila Twitterom, a sada je već i viralni hit.

„Krivac“ za „novo razotkrivanje“ Klintona je producent Dag Gordon koji je gledajući ovaj snimak zapazio deo kada Klinton „snima“ Keli što je odmah podelio sa svojim prijateljima na Twitteru. I… pa, ostalo je sada već Internet istorija koja je nekadašnjeg predsednika već pretvorila i meme.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.