Vanesa Paradi zaštitno lice nove ekološke kolekcije brenda "H&M" (VIDEO)

0

Vanesa Paradi se vraća na modnu scenu kao zaštitno lice nove "Conscious" kolekcije modnog brenda "H&M" za proleće 2013. godine. Džoni Dep će sigurno zažaliti što više nije sa Vanesom kada vidi koliko blista u trendi ekološkoj odeći.

Nova kolekcija modnog brenda „H&M“ za proleće 2013. godine pod nazivom „Conscious“ (Svesno) napravljena je sa ciljem da se kupci ekološki osveste i počnu da nose odeću od održivih materijala. Tako zaštitno lice ove kolekcije – glumica/pevačica Vanesa Paradi blista u trendi odeći od eko-materijala poput romantične žute haljinice, pantalona sa cvetnim printom i maslinaste jakne ukrašene cirkonima.

Cela kolekcija „Conscious“ je napravljena od održivih materijala kao što su organski pamuk i reciklirani poliester.

Drago mi je da sam deo nečeg poput „Conscious“ kolekcije za „H&M“. Trudim se da savesno kupujem, a veći deo moje garderobe čini vintidž. Sviđa mi se taj stil koji je ekološki osvešćen, jer i sama volim da ponovo koristim staru odeću – kaže Vanesa Paradi.

U prolećnoj kolekciji „Conscious“, koja u „H&M“ prodavnice stiže u martu, dame očekuju romantični i sportski komadi poput dugih haljina, kombinezona i kratkih haljinica tropskih printova. Takođe, ova eko-kolekcija sadrži i garderobu za muškarce, decu i bebe.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.