Pirot: Maturant skočio sa nadvožnjaka, niko ne zna zašto

PROČITAJ I: Pirot: Srednjoškolac skočio sa nadvožnjaka

Porodica maturanta Tehničke škole u Pirotu, kao i školski drugovi, profesori i svi koji su ga poznavali su u velikom šoku i ne mogu da dođu sebi i objasne zašto se to dogodilo. Niko od njih juče nije bio spreman da bilo šta kaže o nesrećnom mladiću jer su svi zanemeli od velikog bola.

- Ne znam šta se dogodilo. Ali, svi smo u šoku. Ne mogu da pričam jer sam izgubio sjajnog druga. Ne mogu da zaustavim suze. Bio je zaista dobar drug, uvek nasmejan i nikakvih nagoveštaja da će se ovo desiti nije bilo - kaže za "Blic" jedan njegov drug iz naselja koji ga je dobro poznavao, jedva uspevajući da nam kaže bilo šta potresen tragedijom.

Istražni sudija Višeg suda u Pirotu Marina Rajković isključila je mogućnost da ga je neko gurnuo sa nadvožnjaka. Motiv ovog samoubistva nije poznat.

Mladić je maturant na smeru elektrotehničar računara u Tehničkoj školi.

- Cela škola, đaci i profesori su u šoku. Učenik je bio pozitivna ličnost, bio je vrlo dobar đak. Svi smo potreseni. Od srede nije dolazio u školu, što možda pokazuje da je imao neke probleme. Ne znamo ništa više od toga - rekao je za "Blic" direktor Tehničke škole Aca Božić, dodajući da su svi u školi u velikom šoku.

Pogledajte još