Ćapin: Uvek sam uzbuđen kada igram protiv Partizana!

"Partizan je klub u kojem sam načinio prve košarkaške korake, ali sam prvu profesionalnu šansu dobio u Krki. Ali, naravno, nemoguće je zaboraviti svoju prvu ljubav. Uvek sam uzbuđen kada igram protiv Partizana", rekao je Ćapin za sajt Jadranske lige.

Radnički i Partizan će se sastati u ponedeljak, 28 januara od 20.30 u hali Jezero u Kragujevcu.

"Ne želim da se previše fokusiramo na Partizan, iako je evidentno da imaju mnogo uspona i padova ove sezone, što je i normalno za tako mlad tim. Izgubili smo od njih u prvom delu sezone i naš glavni cilj je da ne ponovimo greške iz te utakmice. Igraćemo kod kuće i ići ćemo na pobedu", kazao je Ćapin.

Plejmejker Kragujevčana postao je jedan od ključnih igrača od kako je stigao u Radnički početkom oktobra.

"Ovo mi je definitivno jedna od najboljih sezona u karijeri. Drago mi je što sam izabrao pravi klub, koji je predvođen sjajnim trenerom. Jedini problem je što još pokušavamo da nađem sopstveni stil igre s obzirom da imamo mnogo novih igrača. Međutim, evidentno je da rastemo i da svi polako ulazimo u bolju formu", istakao je on.

Radnički posle 18 odigranih kola zauzima peto mesto na tabeli regionalnog takmičenja sa 10 pobeda i osam poraza.

"Ključ uspeha je samopouzdanje. Dosta igram, a to je jer trener Nikolić ima poverenja u mene. Na pravom smo putu da imamo odličnu sezonu, ali to će biti jedino moguće ako budemo imali uspešan finiš. Imamo još dosta utakmica ispred nas. Svaka utakmica koju igramo je najvažnija. Sa jednim mečom možete skočiti na vrh ili pasti na tabeli. Ne postoji lakih protivnika, svi igraju za neki cilj", rekao je Ćapin.

Ćapin je prosečno u Jadranskoj ligi ove sezone beležio 16,1 poen i 5,3 asistencija.

Beta

Pogledajte još