Zahia Dehar – eskort dama francuskih fudbalera postala dizajnerka seksi veša

0

Marokanka Zahia Dehar, koja se "proslavila" seks skandalom u koji je bilo upleteno više francuskih fudbalera poput Riberija i Benzema, predstavila je na Pariskoj nedelji mode svoju kolekciju seksi, mada krajnje neobičnog, veša.

Zahia Dehar, nekadašnja eksort dama, čije ime je „odjeknulo“ kada je otkriven seks skandal u koji su bili umešani mnogi francuski fudbaleri, među kojima i Riberi i Benzema, izgleda je odlučila da promeni „zanimanje“ i pređe u modne dizajnerke.

Svoje „ekspertsko znanje“ u zavođenju seksi donjim vešom, Zahia je upotrebila kako bi na Pariskoj nedelji mode predstavila svoju treću kolekciju koja je odisala senzualnošću, ali i nekim neobičnim detaljima. Tako je publika mogla da vidi modele ukrašene cvećem, leptirima, perjem, lavandom i sve to vrlo provokativno, ali ne onoliko koliko se moglo očekivati od nekadašnje eksort dame.

Vrhunac modne revije je bio kada je Zahia ušla na pisu pod lukom od cveća u obliku srca, sa jagnjetom u rukama, čedna i nežna, na iznenađenje svih.

Da podsetimo, Zahia se proslavila nakon što su Riberi i Benzema zbog njenih izjava završili na sudu jer su joj platili za seks ne znajući da je maloletna.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.