Test: Da li ste loši u krevetu?

Nesigurni ste

Jedan od očiglednih znakova da ste loši u seksu jeste visok nivo samosvesti. Ako se plašite da vas vidi golu, vodite ljubav samo sa upaljenim svetlima ili ne dopuštate partneru da vas dodirne po određenim delovima tela, sve je jasno. Kako biste zaista uživali u seksu i bili dobri u njemu potrudite se da se osećate udobno u sopstvenoj koži.

Ne govorite ono što mislite

Ovo će učiniti da i vi budete loše u krevetu podjednako kao i vaš partner. Zar je toliko teško reći istinu i govoriti o svojim željama i potrebama u seksu? Za dobar utisak to je svakako potrebno.

Ne znate šta želite

Čak iako imate jako malo iskustva, morate barem maštati o tome šta vam se sviđa, šta vas uzbuđuje i sl. Možda sam se u praksi to neće svideti, ali sigurno nećete znati dok ne poželite.

Ne preuzimate kontrolu

Da li je vaš partner onaj koji uvek predvodi akciju? Kada ste neverovatno pasivni, to nije dovoljno zabavno ni za njega ni za vas. Ne morate biti dominantni ili agresivni, ali pomaže ako ponekada malo preuzmete kontrolu i često menjate uloge.

(old_image)

Mnogo se smejete

Ovo je malo prevrtljivo. Smejanje je uvek poželjno posebno kada su u pitanju intimni odnosi. Ali ako se smejete kao posramljena devojčica u školskom dvorištu i pretvarate čitavu scenu u nešto detinjasto, onda je to problem i znak vaše nesigurnosti.

Veoma ste tihi

Ovo ne znači da morate da vrištite kao u filmovima za odrasle. S druge strane nije normalno ni da budete preterano tihi i glasom ne odajete svoje prisustvo.

Preterano analizirate

Ukoliko ste već neko vreme sa partnerom, prestanite da analizirate kako i šta, i prepustite se. Spontanost čini seks zanimljivim. Upravo analiziranje svega što radite i kako radite dovodi do lošeg utiska u seksu.

Ne vodite računa o izgledu

To što nosite pidžamu nije znak da ste loši u krevetu. Ipak, ako nosite pidžamu zato što se niste izdepilirali više od mesec dana već predstavlja ozbiljan problem zapuštenosti, a to vodi do nezadovoljstva s partnerove strane.

Bojite se da isprobate nove stvari

Kao što smo već rekli spontanost je najvažnija. Nemojte se plašiti da isprobate nove stvari. Jedino na taj način možete saznati šta volite, a šta ne kada je seks u pitanju.

Izvor: Superžena

Pogledajte još