Ovo niste znale: Stvari koje muškarci obožavaju na ženama!

1. Atraktivno telo

Svi muškarci žele devojku koja ima atraktivno telo i privlačne obline. Muškarci se osećaju ponosni kada su u vezi sa atraktivnom ženom. Sve što treba jeste da budete ono što jeste i da imate samopouzdanja.

2. Lepota sa pameću

Sama lepota ne može impresionirati muškarca. Inteligencija s lepotom upotpunjuje ženu. Muškarci vole žene koje koriste pamet, humor i inteligenciju. Muškarci žele podršku pre donošenja odluka.

3. Feminizam

Blag glas, osetljiva i delikatna žena će impresionirati muškarca. Muškarci vole žene koje imaju malo feminizma u sebi. Ona ne bi smela biti glasna, bezbrižna i nezrela. Budite malo osetljive, sramežljive i rezervisane, ako želite da impresionirate muškarca.

4. Pokazivanje osećanja

Svi muškarci žele biti voljeni, maženi i poštovani. Kako bi impresionirali muškarca i učinili ga da se zaljubi u vas, budite brižni. Ponekad muškarci vole da im se obratite sa imenima poput "dragi" , "ljubavi" i sl. Pokažite mu vašu ljubav i on će je uskoro pokazati i vama.

5. Jasan pogled

Žena s jasnim stavovima je sigurna i jaka! Muškarci obožavaju žene koje imaju jasne stavove o svojoj budućnosti. Profesionalne žene voli većina muškaraca, ali nemojte biti toliko profesionalni da ste u vezi sa karijerom i poslom, a ne s njim.

Izvor: ljepota.ba

Pogledajte još