Partizan protiv Slobode, Zvezda s Vojvodinom

Meč Partizana i Slobode igra se u četvrtak, 7. februara od 21 čas, a pre njega, od 18.30 počinje duel Mega Vizura - Vršac. Pobednici tog duela činiće prvi polufinalni par.

U petak od 18.30 igraju Radnički iz Kragujevca i Metalac, dok je duel Crvene zvezde i Vojvodine na programu od 21 čas.

Polufinala su zakazana za subotu od 18 i 21 čas, dok je finale na programu u nedelju od 21.

Na zahtev televizije određeno je da termin utakmica bude od 21 čas. Žreb je bio poludirigovan pa je određeno da se Partizan i Zvezda razdvoje i da igraju različitim danima, ali žreb ih nije smestio u isti dan pa za to nije bilo potrebe.

Kompletne troškove organizacije turnira snosi Radnički iz Kragujevca. Sve ekipe biće smeštene u hotelu Šumarice, a na osnovu takmičarskih brojeva biće odlučeno kada će i gde klubovi trenirati.

Potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije za takmičenje Dejan Tomašević rekao je da očekuje da će Kragujevac ispuniti visoke standarde u organizaciji i da je takmičenje u Kupu Radivoja Koraća praznik košarke.

"Čestitam svima na učešću u Kupu Radivoja Koraća. Želim svima sreću i da dođete što spremniji, da izbegnete povrede. Niš je prethodnih godina postavio visoke sandarde, a verujem da će ih Kragujevac ispuniti", rekao je Tomašević novinarima na žrebu.

Beta

Pogledajte još