Radovan Ćurčić novi selektor mlade reprezentacije

Ćurčić na mesto selektora mlade reprezentacije dolazi posle trenera Crvene zvezde Aleksandra Jankovića, a "orliće" će, ukoliko Evropska fudbalska unija (UEFA) ne promeni odluku oko incidenata u Kruševcu, predvoditi u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2015. godine u Češkoj.

Ovaj 40-godišnji srpski trener je tokom karijere sa klupe predvodio ivanjički Javor, a u par navrata bio je i vršilac dužnosti selektora A reprezentacije Srbije.

Na sednici FSS, pored imenovanja Ćurčića, Goran Stefanović izabran je za selektora ženske kadetske reprezentacije Srbije do 17 godina.

Na današnjoj sednici Odbora za hitna pitanja usvojen je i predlog Trenerske komisije FSS o sastavu budućeg Stručnog odbora, čiji će predsednik biti Branko Babić.

Za članove odbora izabrani su: Aleksandar Janković, Sergej Ostojić, Marko Stojanović, Miloljub Ostojić, Ljubiša Tumbaković, Miodrag Martić, Marko Nikolić, Milan Rastavac, Aca Kovačević i Savo Milošević.

Takođe, na današnjem sastanku odlučeno je da Đorđe Stefanović više nije član Izvršnog odbora FS Srbije, jer više nije član Crvene zvezde, koja ga je predložila u članstvo.

Sednicom za hitna pitanja predsedavao je predsednik FSS Tomislav Karadžić.

Beta

Pogledajte još