Novi Depeche Mode 26. marta!

Album na kome su radili prethodnih godinu dana u Santa Barbari u Kaliforniji i Njujorku producirao je Ben Hillier, a mikseve je radio Flood. Bend je najavio i svetsku premijeru spota za prvi singl „Heaven“, 1. februara na sajtu Vevo.

Pored standardnog, Depeche Mode će objaviti i deluks izdanje albuma sa četiri dodatne pesme i knjigom u tvrdom povezu koja na 28 stranica predstavlja fotografije nastale kroz višegodišnju saradnju sa Antonom Korbijnom. Na standardnom izdanju će biti numere Welcome To My World, Angel, Heaven, Secret To The End, My Little Universe, Slow, Broken, My Child Inside, Soft Touch/Raw Nerve, Should Be Higher, Alone, Sooth My Soul i Goodbye, a na "deluksu" biće i Long Time Lie, Happens All The Time, Always i All That's Mine.

"Pisanje ovog albuma je bilo neverovatno izazovno, jer sam hteo da zvuk bude jako moderan. Želeo sam da se ljudi osećaju dobro dok ga slušajul, da osete neki mir. Jednostavno, postoji neka magija u njemu
“, izjavio je gitarista Martin Gore.

Sa ovim izdanjem potpuno smo promenili našu ideju o tome kako treba stvarati jedan album. U nekom trenutku smo udarili u zid i shvatili da album počinje da zvuči potpuno normalno, onda smo sve promešali i dobili pravi, izvorni Depeche Mode zvuk. 'Delta Machine' je ono što smo mi zapravo, i jedva čekam da ga naši fanovi čuju“, rekao je frontmen Dave Gahan.

Novi album benda biće sjajan uvod za njihovu veliku svetsku turneju, u okviru koje ih Beograd po prvi put dočekuje 19. maja na Ušću. Koncert koji našoj publici predstavlja brend Tuborg jedan je od najiščekivanijih u Srbiji.

Pogledajte još