Njujork pobedio Boston, novi poraz Klipersa

Najbolji u pobedničkom timu bio je Karmelo Entoni sa 28 poena i devet skokova. Amare Stodemajer postigao je 15 poena i imao devet skokova, dok je Džejson Kid dodao 12 poena.

Entoni se dobrom igrom "osvetio" Kevinu Garnetu iz Seltiksa. Njih dvojica su se tokom utakmice odigrane 7. januara u Njujorku verbalno sukobili zbog čega je Entoni isključen, a nakon toga i kažnjen suspenzijom od jedne utakmice. Boston je tada pobedio sa 102:96.

"Nema ljutnje među nama. šta je bilo, bilo je. Razgovarali smo o tome (sukobu iz prve utakmice) i to je sada iza nas. Nemam ništa protiv tog momka", rekao je Entoni.

U ekipi Bostona Redžon Rondo ostvario je "tripl dabl" učinak od 23 poena, 19 skokova i 11 asistencija, dok je Garnet završio utakmicu sa osam poena i 12 skokova.

Košarkaši Toronta pobedili su Orlando sa 97:95 i naneli mu četvrti uzastopni poraz. Pobedu Reptorsima doneo je Demar Derozan košem u poslednjoj sekundi utakmice.

On je utakmicu završio sa 22 poena, od kojih je 14 postigao u poslednjoj četvrtini, Amir Džonson dodao je 21 poen i imao 10 skokova. To je bio njegov šesti "dabl dabl" u sezoni.

U ekipi Orlanda, koja je zabeležila 15. poraz u poslednjih 17 utakmica, šestorica igrača postigli su dvocifren broj poena, a najefikasniji je bio Nikola Vučević sa 19 poena i 14 skokova.

Košarkaši Finiksa pobedili su Los Anđeles Kliperse sa 93:88 I ostvarili drugu uzastopnu pobedu.

Goran Dragić postigao je 24 poena, od kojih 19 u prvom poluvremenu za Sanse, a imao je i osam asistencija i pet skokova. Marcin Gortat dodao je 15, a poen manje postigli su Luis Skola i Markif Moris.

U ekipi Klipersa, koji su pretrpeli treći uzastopni poraz, Džamal Kroford bio je najefikasniji sa 21 poenom.

U timu Klipersa ponovo nije bilo Krisa Pola, koji se oporavlja od povrede kolena.

Beta

Pogledajte još