Vuk Jeremić osniva Slobodarsku partiju?!

0

Ukoliko bude isključen iz DS-a, Vuk Jeremić ne mora da brine za novo partijsko uhlebljenje. Internetom je počeo da kruži letak nove regionalne stranke, Srpske slobodarske partije, na čijem bi čelu, prema viziji autora, trebalo da se nađe Vuk Jeremić u društvu istoričara Čedomira Antića i Borisa Aleksića, pravnog savetnika Vojislava Šešelja!

Forumaši su, kako prenosi Alo, procenili da bi ovaj trojac osvedočenih srpskih nacionalista mogao da se okupi oko zajedničke ideje slobodarske Srbije. Za razliku od korisnika društvenih mreža, Antić nije bio oduševljen letkom.
Neću to ni da komentarišem! Osnovni je red da se autor toga i potpiše – kratak je bio Antić.

Nova stranka bi ipak mogla da sačeka na Jeremića, jer bi disciplinski postupak koji je protiv njega i Dušana Petrovića pokrenuo DS zbog složene procedure mogao da ga zadrži među demokratama.

Lice protiv koga je pokrenut disicplinski postupak se obaveštava o postupku, zatim se obraća disciplinskom organu, a to je Izvršni odbor. Ukoliko je lice nezadovoljno, ima pravo da se žali Statutarnoj komisiji, koja donosi konačnu odluku – objašnjava za „Alo!“ Dušan Elezović, predsednik IO demokrata.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.