Maja Nikolić hoće na Evrosog – Pesma je novi "Titanik"

0

Maja Nikolić predstavljaće Srbiju na Evrosongu – tako tvrde izvori bliski pevačici iz Niša, jer se ona na sva usta hvali da su joj pobedu na predstojećem Beosongu "završili" prijatelji iz državnog vrha.

– Maja je ubeđena da će putovati u Švedsku. Poziva se na svoje prijatelje iz političkog vrha i već pravi planove za nastup u Malmeu – rekao je izvor blizak Nikolićevoj, javlja S media

Nije sporno da Maja dobro peva. Međutim, u poslednjih nekoliko godina nije imala hit, a već je četiri puta pokušavala da pobedi na Beoviziji. Ulazila je uvek u finale, ali poslednjih godina nije dobijala bodove ni žirija ni publike – objasnio je pevačicin prijatelj.

Maja je objasnila o čemu se radi:

Pesmu je radio Belgijanac Mark Pajling, a tekst za srpsku verziju sama sam napisala za četiri sata. Pesma je novi „Titanik“ – rekla je Maja, a na pitanje da li joj iz vlasti pomažu da ode u Švedsku, kratko je odgovorila:

– Nemam kontakt sa ljudima iz političkog vrha. Da imam podršku, ne bih se tri godine borila za starateljstvo nad sinom. Svejedno mi je ko će da pobediti na festivalu, važno je da nas u Evropi predstavlja najbolja pesma – objasnila je Maja Nikolić.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.