Žene savetuju: Izbegavajte ovo ako želite sjajan seks

U obzir treba uzeti to da je svaka žena jedinstvena i pravila nisu univerzalna, ali važe za većinu. Osim toga, bolje je biti oprezan nego upropastiti šansu za bolji seks ili vezu.

1. Praksa

Bez obzira znate li sve savete iz “Kama Sutre” ili ste gledali puno filmova iz kojih ste želeli da baš sve naučite o seksu - gledanje je jedno, a praksa drugo. Uz praksu su važni intuicija i osećaji o kojima nećete ništa naučiti gledajući i čitajući. Dakle, odbacite knjige i razgovore i krenite u akciju. To je jedini način da naučite tačno šta volite i da se i vi i vaša partnerka dobro zabavite.

2. Telo

Fokusiranje na samo jedan deo tela, o čemu ne treba posebno pisati, zapravo uopšte nije preporučljivo. To je jedna od najdosadnijih strategija u seksu, koliko god vam se čini da će ona neizmerno uživati. Ljudsko telo nije igrica u kojoj ćete pritisnuti samo jedan ili dva dugmića, brzo doći do cilja i sakupiti milion bodova. Treba istraživati i videti koji su dugmići bolji, kao i šta se postiže u raznim kombinacijama.

3. Neuobičajne stvari

Koliko god čudno neke preferencije izgledale, velike su šanse da ćete u životu naići na nekoga ko voli iste takve eksperimente u krevetu. No ono što je vrlo važno jeste da ništa od toga ne započinjete pre nego što porazgovarate sa osobom s kojom nameravate uživati. Jednako je važno da poštujete želje drugoga koliko god se vama neke stvari u seksu čine normalnima i jednostavnima.

4. Neugodan trenutak

U seksu se zna dogoditi puno neugodnih trenutaka, posebno tokom određenih radnji, pa tako muškarci, u želji da što bolje oralno zadovolje partnerku, preteraju s trudom i zaborave na osnove pristojnosti (poput slinavosti).

5. Maratonac

Zaboravite na scene iz filmova u kojima par doživljava orgazme sedam sati u komadu. Realnost je ipak drugačija. Prilagodite se situaciji i nema ništa loše u tome da prvo vi doživite vrhunac, a zatim nastavite dok ona ne bude zadovoljena. Ne zaboravite da nije bitno zabeležiti što veći rezultat, već se zabavite i budite zadovoljni.

24sata.rs

Pogledajte još