Fudbaleri seksualno iskoristili tinejdžerku, fotografisali i okačili na internet (VIDEO)

0

Velika Britanija: Četvorica mladih britanskih fudbalera optužena su za grupni seksualni napad na pijanu 19-godišnju tinejdžerku. Oni su devojku pripitu odveli u hotel, gde su sačekali da zaspi i zatim je slikali u ponižavajućim seksualnim pozama, kao "dokaz njihovog osvajanja".

Anton Rodžers (19), sin menadžera poznatog britanskog kluba Liverpul Brendona Rodžersa, Luis Dank (21), Džordž Barker (21) i Stiv Kuk (21) proslavljali su osvajanje kupa, kada su upoznali devojku. Pripitu su je odveli u hotel, gde su sačekali da zaspi i zatim je slikali u ponižavajućim seksualnim pozama.

Kada se devojka sutradan probudila, bila je polu-gola. Zatražila je telefon jednog od mladića, kako bi nazvala sestru da dođe po nju. U telefonu je našla svoje slike na kojima ona opijena leži, dok se fudbaleri polu-goli poziraju oko nje. Molila je da izbrišu fotografije, ali nije hteli to da urade.

To je bilo klasično iskorišćavanje nemoćne mlade žene, koja se zbog nesrećne kombinacije alkohola i umora onesvetila. Ona nije bila u stanju da da dozvolu, ni da se odupre. Način na koji su je grubo odbili kada je tražila da obrišu slike, pokazuje njihovu potpunu indiferentnost i oholost– rekao je tužilac na suđenju.

Devojka je ćutala dok fotografije nisu objavljene na Youtubu, kada je rešila da progovori.

(Daily mail)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.