Tročasovni koncert u Parizu: Bregović okupio sedam hiljada ljudi

Bregoviću se na sceni pridružilo i nekoliko gostiju ali su najupečatljiviji nastup imali fantastični "Džipsi Kings" koji su izveli svoje najveće hitove

Bregović je nastupio sa desetak svojih muzičara, pratećim vokalima, kao i članovima “Beogradske filharmonije”. Svi oni su činili fantastičan spoj, koji je publika nagrađivala gromoglasnim aplauzima. Na sceni su se smenjivali i gosti kao što je Stefan Ajher, Selina O’Leari kao i Gogol Bordelo, koji je imao najenergičniji nastup te večeri. Ipak, najveći aplauz dobili su fantastični “Džipsi Kings” koji su izveli svoje najveće hitove.

Koncert je trajao oko tri sata
, mnogobrojne novinarske ekipe su bile prisutne, a koncert je snimala ekipa Universal music-a. Koncertu su prisustvovali Bregovićev dogogodišnji prijatelj i saradnik Raka Marić, direktor Siti rekordsa Branislav Stojanović i PR ove produkcijske kuće Vladimir Stanojević, koji je uradio intervju sa ovim svetski priznatim muzičarom.

Novi album Gorana Bregovića u prodaji će biti uskoro, uz proizvode Beohemije a nakon toga u na svim prodajnim mestima Siti rekordsa.

Pogledajte atmosferu sa konceta:

(Telegraf)

Pogledajte još