U ekspolziji bombe u Nišu poginula jedna osoba

0

Jedna osoba je poginula u eksploziji bombe koja se dogodila jutros oko 7 sati ispred zgrade u Knjaževačkoj ulici 151 u Nišu. Bomba je bila postavljena u automobilu "punto". Prema prvim informacijama, osoba koja se nalazila u vozilu u trenutku ekpslozije je Đ. S. (32).

Od jake detonacije „punto“ je uništen, kao i ulaz zgrade ispred kojeg je automobil bio parkiran. Garež od dima vidljiv je na fasadi zgrade od prizemlja do četvrtog sprata, a od jake esksplozije popucali su svi prozori, javljaju agencije

U incidentu koji se dogodio jutros oko 7 sati potpuno je uništen jedan lokal, dok su oštećeni susedne prodavnice kao i nekoliko stanova u istoj stambenoj zgradi.

U trenutku eksplozije u automobilu je, prema nepotvrđenim informacijama, bio Đorđe S.čija porodica je vlasnik poznate menjačnice u okviru koje se bavila i „novčanim pozajmicama“, javljaju Južne vesti.

U eksploziji je potpuno uništen lokal ispred koga je automobil bio parkiran, popucala su stakla na susednim prodavnicama i stanovima, dok je vatra izazvala požar u stanovima iznad.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.