Koliko vas košta ljubavnica?

Istaživanje koje je na gotovo hiljadu muškaraca sprovela internet stranica za spajanje parova IllicitEncounters.com pokazala je da su neverni muškarci spremni mnogo toga da se odreknu zarad ljubavnica. I omiljenih hobija, i novca, i godišnjeg odmora...

Primera radi, njih 16 odsto reklo je da bi pre imali ljubavnicu nego što bi kupili automobil. Njih 15 odsto bez imalo griže savesti odgodili bi planirano uređenje doma, onog u kojem žive sa suprugom i decom, a toliki procenat preljubnika žrtvovao bi i već plaćene karte za sportske događaje, pa i za omiljene fudbalske utakmice.

Zatim, 11 odsto ispitanika priznalo je da bi zbog ljubavnice odustali od članstva u teretani, 10 odsto bi se odreklo kupovine novog mobilnog telefona, a ima i onih koji bi radije odustali od godišnjeg odmora nego od ljubavnice - doduše, njih je samo šest procenata.

Ovo istraživanje pokazalo je i da bi četvrtina muškaraca nastojala da uštedi novac tako što bi se odrekla izlazaka sa suprugom, samo da bi taj novac mogla da iskoristi za izlaske ili putovanje sa ljubavnicom.

Novosti.rs

Pogledajte još