Milan Tarot: Pobeđujem na Beosongu, Tijanić jedina prepreka

Milan Tarot, jedan od najpoznatijih i najkontroverznijih domaćih tumača sudbine, nastupiće na Beosongu. On će se pojaviti kao gost grupe Majka kupa Peru, frontmena Filipa Pata, koja će izvesti autorsku numeru „Idi“.

"Pobeđujemo na festivalu. Moja uloga u pesmi biće simbolična, ali daću veliki doprinos čovečanstvu", otkrio je Milan za Kurir.

On naglašava da bi, prema njegovim tarot prognozama, pobedu i plasman na Evrosong mogao jedino da im pokvari direktor RTS.

"Postoji opasnost da Beosong bude otkazan zbog afere Aleksandra Tijanića koja treba da izađe u javnost. Ne mogu zbog toga danima da spavam. Nije mi jasno da li će se desiti pre ili posle festivala. Osećam da će Tijanića da uhapse jer je muljao s parama od pretplate"
, objašnjava u svom stilu Milan i dodaje:

"Filip Pat je napravio genijalnu pesmu. Nije ni zabavna ni narodna. Nešto na foru Pepersa, samo što može da se svira i u kafani. "

Evo šta kaže FIlip Pat na to:

"Na ideju da se angažuje Milan Tarot došao je Nikola, gitarista benda. Moj posao je bio da kontaktiram s njim. S obzirom da je bio gost u Jutarnjem programu Uroša Bogdanovića na radio Indeksu, a gde sam i ja radio, lako mi je bilo da ga pozovem i da mu predložim saradnju, na šta je on pristao. Uostalom, ko će znati ko je pobednik na Beosongu ako ne on"

On napominje da njegova bivša supruga Leontina Vukomanović još nije čula pesmu:

"Ne razgovaramo na tu temu, svako se bavi svojim obavezama. Jedino što ima veze s njom je davno ohrabrivanje da se pojavim kao pevač."

(old_image)

Bajaga bira pesme
Iako se u najvećoj tajnosti kriju imena članova žirija koji će birati pesme za Beosong, Kurir saznaje da će se među njima naći Momčilo Bajagić, i to u ulozi predsednika žirija.
Njegovo angažovanje u ovom segmentu ujedno je i odgovor fanovima Bajage i instruktora koji priželjkuju da vide bend u takmičarskom delu festivala.

(Kurir)

Pogledajte još