Drogba odbio Čelsi jer želi u Galatasaraj

Kako je naveo Dejli mejl, vlasnik Čelsija Roman Abramovič ponudio je Drogbi ugovor do kraja sezone, sa opcijom produžetka na još godinu dana, ali je 34-godišnji napadač to odbio.

Defanzivac Ešli Kol je prošle nedelje produžio ugovor na godinu dana, a uprava londonskog kluba nameravala je da ojača napad i vrati ljubimca navijača Drogbu.

Navijači Čelsija su nezadovoljni i ljuti na privremenog trenera Rafaela Benitesa zbog loših rezultata, a tokom jučerašnje utakmice u FA Kupu protiv Brentforda (2:2) uzvikivali su: "Ne znaš šta radiš".

Drogba je iz Čelsija u maju prešao u Šangaj. Sa Čelsijem je osvojio tri titule u Premijer ligi, četiri FA kupa i Ligu šampiona prošle godine.

On je trenutno sa reprezentacijom Obale slonovače na Kupu afričkih nacija, a za to takmičenje pripremao se sa bivšim saigračima iz Čelsija. Njegova porodica još živi u Londonu, a deca pohađaju Čelsijevu školu fudbala.

I pored toga, kako su preneli mediji, Drogba neće pristati na povratak u Čelsi, već će potpisati za Galatasaraj, koji će tokom nedelje zvanično saopštiti detalje transfera.

Turski klub je prošle nedelje iz Intera doveo Velsija Snejdera.

Beta

Pogledajte još