Leandrinjo i Kojić pojačavaju napad Partizana, Kamara u Boltonu

Sportski direktor Ljubiša Tumbaković potrvdio je tvrdnje medija.

"Izgledno je u ovom momentu da ćemo dovesti jednog, možda čak i dvojicu napadača, kako bismo pojačali konkurenciju u špicu. Razlog je to što su nam do sada otišla trojica najisturenijih igrača: Eduardo, Zabija i Stefan Šćepović. Istina je da pregovaramo sa Brazilcem Leandrinjom, koji je do sada igrao u Gvatemali. Ipak, nije on jedino rešenje, ima tu još interesantnih fudbalera, pošto je trener Vladimir Vermezović izrazio želju da se pojačamo na tim pozicijama".

Da li je drugi fudbaler sa kojim pregovarate stranac ili srpski fudbaler? Može li dolazak Ranka Stojića na meč sa Pohangom da se poveže sa eventzalnim angažovanjem Nemanje Kojića iz Rada?

"Vi mediji sve možete da povežete. Ne mogu da otkrijem konkretno ime drugog igrača. Razgovaramosa više fudbalera i sa našima i sa strancima. Biće sve jasno u narednih nekoliko dana", jasan je Ljubiša Tumbaković.

Mohamed Kamara će u popodnevnim časovima stići u srpsku prestonicu, posle čega će se uputiti ka Engleskoj, gde bi trebalo da potpiše ugovor sa Boltonom.

"Kamara ide u Čempionšip, ne u Premijer ligu. Još uvek čekamo neke formalnosti, no, on se vraća u Beograd i trebalo bi da realizuje transfer" kaže Ljubiša Tumbaković.

Izvor: novosti.rs

Pogledajte još