Barbika i Ken u stvarnom životu: Umesto varnica lete uvrede!

Kada je „Ken iz stvarnog života“ Džastin Jedlica upoznao Valeriju Lukjanovu „Barbiku iz stvarnog života“ nisu sevale varnice. Umesto ljubavi na prvi pogled, Valerija je imala prilično oštre reči za čoveka koji ju je uporedio sa transvestitom.

Lukjanovia, dvadesetogodišnja manekenka iz Ukrajine, svoj nadimak dobila je zbog izuzetno uskog struka, velikih grudi i širokih očiju.

Amerikanac Jedlica svoj nadimak stekao je tako što je potrošio preko 100.000 dolara na 90 operacija kako bi izgledao kao Ken.

On je u novembru izjavio za magazin Hafington Post: „Smatram da je ona prelepa, ali čini mi se da je veliki deo njene pojave samo šminka, lažna kosa i korseti koji joj umanjuju struk. Transvestiti koriste identične iluzije već godinama“.

Kada su se dve „žive lutke“ srele na snimanju u Njujorku, Barbi je imala štošta da kaže Kenu, sudeći po tabloidu Sun.

Džastin je rekao neke loše stvari o meni, ali on je imao 90 operacija, dok sam ja imala samo jednu. Ne krijem da sam imala plastičnu operaciju. Stavila sam implante u grudi zato što sam želela da izgledam savršeno. Bolje bi mu bilo da ne komentariše to ko je plastičan a ko ne. Ja mislim da je on zgodan mladić – samo je preterao sa usnama“, izjavila je Lukjanova.

Pogledajte još