Đoković: Verujem u pobedu nad Belgijom

"Tek sam doputovao i još uvek se privikavam na vremensku razliku, ali i na drugačije vremenske uslove. Drago mi je da sam sa reprezentacijom jer volim atmosferu kad smo zajedno. Žao mi je što Janko nije sa nama i želim mu brz oporavak", rekao je Đoković po dolasku u Šarlroa.

Šestostruki osvajač gren slem titula naglasio je da će selektor Bogdan Obradović u predstojećem meču voditi računa o taktici, a da je njegovo da da "sve od sebe".

"Selektor će donositi odluke o taktici i o tome kad ko igra, ja ću dati sve od sebe i verujem u našu pobedu", poručio je Đoković koji je u nedelju u Melburnu osvojio četvrtu gren slem titulu na otvorenom prvenstvu Australije.

Srbija je poslednji put igrala protiv Belgije 2005. godine na terenima Gemaksa, kada su pobedu odneli Belgijanci. Tada su za srpski tim igrali Novak Đoković, Janko Tipsarević, Viktor Troicki, Nenad Zimonjić i Dušan Vemić.

Đokovića u "Spiroudomu" dočekalo oko 300 dece

Novaka Đokovića dočekalo je oko 300 dece u dvorani "Spiroudom" u belgijskom gradu Šarlroa, gde će predvoditi reprezentaciju Srbije protiv selekcije domaćina u prvom kolu Dejvis kupa. Dečaci i devojčice su pesmom i uzvicima "Novak, Novak" pozdravili Đokovića, koji je strpljivo oko 15 minuta delio autograme i fotografisao se sa njima. Prvi reket sveta je potom je otišao na zagrevanje i odradio prvi trening na šljakastom terenu dvorane "Spiroudom".

Pogledajte još