Dačić obišao svet: O "Nemogućoj misiji" pisali britanski Sun, CNN…

0

Kadrove iz "Nemoguće misije" sa premijerom Ivicom Dačićem objavljuju najjači svetski mediji! Najpoznatiji engleski tabloid, londonski San, na naslovnoj strani svog internet izdanja našao je mesto za našeg premijera i atraktivnu "voditeljku", sa manjkom krpica.

Najpoznatiji tabloid na naslovnoj strani svog internet izdanja našao mesto za našeg premijera i atraktivnu „voditeljku“. Zanimljivo je da je San napravio grešku i napisao da je Dačić bio žrtva „hrvatskog šoua Nemoguća misija“, iako prethodno navodi da je reč o srpskom premijeru.


Članak u tabloidu Sun

Britanci hvale reakciju Dačića i pitaju se kako bi reagovao njihov predsednik vlade Dejvid Kameron… Šou o Dačiću objavio je i CNN, Dejli mejl i brojni najuticajniji mediji…Podsetimo, Dačić je bio žrtva nemoguće misije u kojoj voditeljka, u stilu Šeron Stoun, prekršta noge bez donjeg veša.

Ranije danas, iz Sindikata srpske policije kazali su da su autori „Nemoguće misije“ izložili provokaciji i izvrgli ruglu, na veoma nepristojan i neprihvatljiv način, premijera i ministra Dačića, a da za tu nameru služba nije znala, što je „velika sramota“.

Ovim činom pokazali su da načelnik koji vodi odeljenje koje se bavi poslovima bezbednosti, nije obavešten, niti se bavi svojim poslom, o nameri produkcije da se takva emisija snimi i emituje, sve do jučerašnjeg dana kada je pušten insert emisije„, dodaje se u saopštenju.

Sindikat smatra da je zbog „nerada nadležnih“ moglo doći i do težih posledica po bezbednost.

(Kurir)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.