Kamara: Partizan će uvek biti u mom srcu!

"Bolton je veliki, dobar klub. Prošle sezone su ispali iz Premijer lige, ali čempionšip je takođe jako takmičenje. Nadam se da ću uspeti da se izborim za mesto u timu", rekao je Kamara, a preneo zvanični sajt Partizana.

Bolton posle 28 utakmica u drugoj engleskoj ligi zauzima 16. mesto na tabeli sa 34 boda, 13 manje od Midlsbroa, koji je na šestom mestu koje vodi u baraž za ulazak u Premijer ligu.

Kamara je u sredu napustio bazu Partizana na pripremama u Antaliji I otputovao u Veliku Britaniju.

"Moraćemo da sačekamo i vidimo šta će se desiti, pošto još ništa nije gotovo. Ništa još nisam potpisao", rekao je Kamara.

On je kazao da će se jednog dana možda i vratiti u beogradski klub.

"Nikada se ne zna, možda se jednog dana i vratim", kazao je ovaj 25-godišnji vezni fudbaler i dodao da će Partizan uvek biti u njegovom srcu.

"Partizan će uvek biti u mom srcu, nemam ništa loše da kažem o klubu. Ljudi su bili dobri prema meni, stekao sam mnogo prijatelja. Partizan je veliki klub, ostalo mu je 15 utakmica i mislim da mogu da osvoje titulu u plasiraju se u Ligu šampiona", rekao je Kamara.

Kao posebnu snagu crno-belih, Kamara je naveo to što ima mnogo mladih igrača u ekipi.

"Partizan ima mnogo klinaca u timu. Njima je potrebna podrška, cilj nije uvek postići što više golova. Oni su do sada bili fantastični i moraju tako da nastave", kazao je reprezentativac Sijera Leonea.

Kamara je u Partizan došao 31. avgusta 2010. godine i za klub iz Humske odigrao je 79 utakmica.

Beta

Pogledajte još