Na 60. rođendanu Miće Megatrenda državni vrh Srbije i Dado Topić na "harliju"

Zvezda iz Hrvatske u salu je ujezdila na dvotočkašu nakon što su pogašena svetla u sali, a Topićev dolazak i gostovanje bilo je specijalno iznenađenje koje je vlasniku „Megatrenda“ priredila supruga Milica (28).

Kako izveštava "Alo" događaj koji je okupio sam politički i poslovni vrh zemlje počeo je dolaskom zvanica u hotel „Metropol“. Među onima koji su došli da čestitaju Jovanoviću bili su premijer Srbije Ivica Dačić, ministarka zdravlja Slavica Đukić Dejanović, ministarka energetike Zorana Mihajlović, predsednik Skupštine Nebojša Stefanović, savetnik premijera Ivica Tončev, Đule Van Gog, Nikolina Pišek i Vidoje Ristović, Željko Vasić, kao i 11 uglednih profesora iz celog sveta sa univerziteta sa kojima Jovanović sarađuje.

Nakon što je Dado Topić uručio motocikl koji je Mići kupila supruga, popeo se na binu i počeo da peva za slavljenika. U jednom trenutku, na sceni mu se pridružio i Jovanović, koji je uzeo gitaru i pokazao da ima talenta za muziku odsviravši nekoliko pesama uz rok legendu.

Po završetku svirke, mikrofona se latio voditelj Ivan Ivanović, a nakon njega, Mići je pesmom sve najbolje poželela i njegova kuma, operska diva Dragana del Monako. Posle nje, svirkom su sve prisutne razveselili Kornelije Kovač i Josip Boček, a u veseloj atmosferi i uz obilje đakonija i pića, gosti su uživali do kasnih noćnih sati.

Alo

Pogledajte još