Aurora simbol masakra, ali i profesorke matematike sa seksi Twitterom (FOTO)

Karli Mekini predavala je matematiku u srednjoj školi u Aurori u Koloradu, ali prema odluci odbora trenutno je suspendovana jer je na Twitteru objavljivala seksi fotografije. Osim toga šalila se na račun svojih učenika u seksualnom kontekstu, spominjala droge i svoj "dupli život", prenosi "Index.hr" pisanje "The Inquisitra".

(old_image)

Pre nego što je nalog @Crunk_Bear na Twitteru obrisan, profesorka Mekini koja ima 23 godine, pored ostalog je pisala i: "Gola. Mokra. Napušena". Pored suspenzije zbog nedoličnog ponašanja, Mekini je optužena i za posedovanje marihuane u krugu škole. Svojevremno na Twitteru je napisala: "Gledam hapšenje na parkingu. Smešno je, jer imam travu u kolima na parkingu za zaposlene".

Neki tvitovi "otkrili" su da profesorka Mekini nije baš predano obavljala svoj posao, s obzirom na to da je tvitovala tokom nastave, a i napisala je da ju je učenik nazvao "Gospođica Slatka" za šta mu je, kako kaže, dala "dodatne bodove", jer je pametan.

U intervjuu za lokalnu televizijsku, profesorka Mekini izjavila je da je nalog na Twitteru bio šala koju je započela s prijateljem i da su "neprimereniji" postovi objavljeni bez njenog znanja.

Profesorka je za sad suspendovana, a nadležni detaljnije istražuju slučaj.

(old_image)
Pogledajte još