Bienvenue à Paris, David: Bekam postigao dogovor sa Pari Sen Žermenom!

Tridesetsedmogodišnji bivši kapiten engleske reprezentacije Dejvid Bekam postigao je dogovor sa čelnicima Pari Sen Žermena i zvanično će biti predstavljen u klubu danas posle podne, preneo je "AP", pozivajući se na anonimni izvor.

PSŽ je potvrdio da će konferencija za novinare povodom angažovanja novog igrača biti održana oko 17 sati. Bekam se oglasio na Fejsbuku porukom da je "uzbuđen zbog dolaska u Pariz".

- Na putu sam za Pariz. Javiću vam se svima uskoro - napisao je Bekam.

Francuski "Le Parizijen" objavio je seirju fotografija Bekama kako stiže u bolnicu Piti Salpatrije u Parizu na lekarske preglede.

Bekam je prošlog januara bio blizu potpisivanja ugovora sa PSŽ-om, ali je odbio ponudu od 12 miliona dolara godišnje i ostao još godinu dana u LA Galaksiju. Bivši as Mančester Junajteda završio je šestogodisnji angažman u Galaksiju decembra 2012, kada se vratio u London zajedno sa porodicom.

Bekam će se u PSŽ-u ponovo naći sa trenerom Karlom Anćelotijem i direktorom kluba Leonradom, koji su bili u Milanu kada je on na pozajmicu prešao u taj klub iz Galaksija u sezoni 2009/10.

- Srećni smo što Bekam ide u PSŽ gde će ponovo trenirati kod Anćelotija. Bekam je veliki igrač i sjajna osoba, zaslužuje takav angažman. Želim mu svu sreću - rekao je direktor Milana Umberto Gandini na Tviteru.

Izvor: Tanjug

Pogledajte još