Bekam: Neću primati platu u PSŽ-u, sav novac daću u dobrotvorne svrhe deci Pariza!

Pravi haos nastao je u prestonici Francuske u prepodnevnim časovima kada se saznalo da je Bekam blizu dogovora sa "svecima". Nakon toga je po ubrzanom postupku prošao lekarske preglede, a novinari su ga na promociji dočekali skandiranjem: "Dejvid, Dejvid"...

Kada je Bekam ušao u konferencijsku salu, pitali su ga da kaže neku reč na francuskom jeziku.

"Bonjour (Bonžur)", što znači dobar dan izustila je 37-godišnja zvezda i nasmejala sve prisutne, a onda odmah na početku predstavljanja rekao da će njegova supruga Viktorija i deca ostati da žive u Londonu, zbog obaveza u školi.

"Nisam pričao francuski nekoliko godina, još od kada sam išao u školu i definitivno ću morati da poradim na tome. Vrlo sam uzbuđen što sam ovde. Mogu i dalje da trčim. Nisam izgubio na brzini, jer iskreno nisam ni bio nešto brz ni ranije. Za mene je Karlo Anćeloti jedan od najboljih trenera sa kojim sam radio", ispričao je Bekam.

Bivši kapiten reprezentacije Engleske je objasnio zašto je izabrao PSŽ, a ne neki od klubova sa Ostrva.

"Veoma sam srećan, jer imam 37 godina i dalje sad dobijao mnogo ponuda, više nego u celoj karijeri. Odlučio sam se za PSŽ, pošto vidim šta klub želi i kakvi igrači dolaze. Grad je vrlo uzbudljiv, a PSŽ će nizati mnogo uspeha narednih 10 ili 20 godina", smatra Bekam.

(Izvor:Blic)

Pogledajte još