Noć u Beogradu: Izboden mušarac, povređena žena u požaru

Kako je izjavio jutros saradnik za odnose sa medijima u Hitnoj pomoći Mirko Lutovac, oko 20.30 časova u Nehruovoj ulici kod broja 53 muškarac star oko 31 godinu zadobio je ubodnu ranu stomaka i prevezen je u Urgentni centar.

U saobraćajnom udesu koji se dogodio oko 23 časa u Ulici Koste Nađa kod okretnice autobusa muškarac star oko 60 godina povređen je kao pešak, rekao je Lutovac. On je zadobio kontuziju glave, razderotinu čela i potiljka i kontuziju desnog ramena i prevezen je u Urgentni centar, kazao je Lutovac.

Oko 50 minuta posle ponoći u Ulici Vitezova Karađorđeve zvezde kod broja 50 muškarac star oko 36 godina pao je sa motora, zadobio iščašenje levog ramena, oguljotine čeonog dela glave i prevezen je u Urgentni centar, objasnio je Lutovac.

U saobraćajnom udesu koji se dogodio oko 20 časova u Ulici Milutina Milankovića kod broja 160 ženska osoba je zadobila bolove u stomaku i prevezena je u Urgentni centar, kazao je Lutovac.

U Hadži Prodanovoj ulici 8 nešto posle ponoći izbio je požar koji je brzom intervencijom vatrogasaca ugašen i tom prilikom povređena je jedna osoba, izjavila je jutros Tanjugu načelnica Uprave za vanredne situacije u Beogradu Sanja Vuksanović Žugić

Žena stara oko 60 godina zadobila je opekotine drugog, trećeg i četvrtog stepena na 80 odsto površine tela, rekao je Tanjugu saradnik za odnose sa medijima u Hitnoj pomoći Mirko Lutovac.

Povređena žena prevezena je na odeljenje za reanimaciju beogradskog Urgentnog centra, dodao je Lutovac.

(Tanjug)

Pogledajte još