Dešava se: Pet najvećih neprijatnosti tokom seksa

Ispuštanje vaginalnih gasova

Ispuštanje bilo kakvih gasova tokom seksa je više nego sramotno, ali možda je gore kada dolazi iz vaše vagine. Eksplozija gasova kroz vašu vaginu kada ste najintimniji sa vašim partnerom zauzima prvo mesto na ovoj listi.

Dozivanje pogrešnog imena

Ovo se možda ne dešava toliko često ženama, ali kada se desi, neprijatno je i vama što ste oslovljeni pogrešnim imenom i njemu koji ga je izgovorio. Prvenstveno kvari seksualni užitak, a može uticati i na vašu vezu kasnije.

Stvarno vam se piški

Nekada tokom peneteracije može vam se desiti da vam se nekontrolisano piški. Dok je u redu da se to desi nakon seksa, svakako je sramotno ako se slučajno upiškite tokom njega, da ne pominjemo koliko kvari raspoloženje.

Zaspali ste

U redu, popili ste nekoliko čaša vina pre nego što ste krenuli u akciju i nije dugo prošlo pre nego što ste zaspali! Znamo da se to dešava nesvesno, ali potrudite se da uvek budete svesni i poštujte svog partnera.

Uhvatili su vas

U žurbi se može desiti da zaboravite da zaključate vrata, kada uleće njegov cimer i zatiče vas usred akcije. Ovo je možda najgore, jer se automatski meša treća osoba u priču. Koliko god da ste opijeni strašću, sledeći put pazite na to da vrata budu zaključana.

(Superžena)

Pogledajte još