Iskočio niotkuda pa pravo na Instagram: Trudnički stomačić Kim Kardašijan

0

Rijaliti trudnica – Kim Kardašijan podelila je sa svojim fanovima prvu fotografiju svog stomačića koji polako raste. Kao što ju je iznenadilo da mleko izlazi iz majčinih grudi, tako je i napisala da je stomačić "iskočio niotkuda".

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan (32) fotografisala se sa sestrom Kloi, starim telefonima i… trudničkim stomačićem koji joj polako raste.

Pa zdravo! Iskočio niotkuda – napisala je na Instagramu uz fotografiju koju možete videti dole, Kim Kardašijan koja bebu čeka sa hip hop zvezdom Kanjeom Vestom.

A samo par dana pre ove fotografije, trudnički stomačić Kim Kardašijan se nije baš toliko video. Bar sudeći po paparaco fotografijama na kojima je ona redovan „gost“. Valjda je to tako kad si rijaliti zvezda – sve se dešava uz „javni bum“.

Međutim, ono što je posebno interesanto jeste da Kim izgleda mnogo toga iznenađuje kada je majčinstvo u pitanju. Pre izvesnog vremena bila je potpuno fascinirana činjenicom da mleko izlazi iz grudi majke. Mada, to i ne čudi toliko, s obzirom da je to mleko koristila za lečenje psorijaze?!

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.