Remi Partizana i Admire, Vermez zadovoljan

Ovo je prvi remi Partizana na pripremama u Turskoj. Prehodno je pobedio ekipu ukrajinskog prvoligaša Karpata iz Lavova sa 1:0, a izgubio od južnokorejskog Pohang Stilersa (3:1), švajcarskog Ciriha (2:1) i ukrajinskog drugoligaša Sevastopolja (2:1).

Izabranici Vladimira Vermezovića poveli su u 44. minutu preko Miloša Jojića, a izjednačio je Ježek u 59. minutu iz penala.

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović nije bio nezadovoljan prikazanim danas protiv austrijske Admire, bez obzira što su na petom kontrolnom meču u Beleku njegovi izabranici izborili samo remi (1:1).

Bio je to prvi nerešen rezultat crno-belih tokom priprema u Turskoj za nastavak sezone, nakon jedne pobede i tri poraza.

"Momci su dobro odradili svoj deo posla. Ipak igramo iz punog treinga, noge su teške i oni su umorni. Očekuje nas još deset dana žešćeg rada i kada dođe svežina sve će da bude u redu", rekao je Vermezović.

On je dodao da je zadovoljan igrom Nikole Ninkovića, kao i povratkom oporavljenog Lazara Markovića.

"Raduje me povratak Ninkovića, danas je bio mnogo aktivniji i ažurniji nego na svim dosadašnjim utakmicama, a još jednom se pokazalo da Marko Šćepović, iako je umoran, jednim potezom može da reši meč. Vratio se i Marković, on će iz utakmice u utakmicu dobijati sve veću minutažu i videćemo kako će reagovati", kazao je trener Partizana.

Narednu kontrolnu utakmicu na pripremema u Turskoj šampion Srbije će odigrati u nedelju protiv kineskog Đangsua, ekipe koju sa klupe predvodi Dragan Okuka.

(Tanjug)

Pogledajte još