Marija Šerifović o Beosongu: Sramota je šta se radi…

0

Pop pevačica Marija Šerifović oštro je reagovala na izbor kompozicija koje će se takmičiti na Beosongu i od kojih će publika izabrati predstavnika Srbije na takmičenju za Pesmu Evrovizije.

„Nakon finalnog izbora naknadno se sazivala komisija, da bi pojedini izvođaci ušli i TOP 15“, kaže bivša pobednica Pesme Evrovizije

Nekadašnja pobednica Beosonga i pobednica Evrovizije 2007. godine na svom Tviter profilu je, odgovarajući na pitanje šta misli o izabranim kompozicijama, najpre rekla da je kompozicija koju je uradio njen kolega Danijel Pavlović jako dobra, a zatim i “osula paljbu” po žiriju ovog takmičenja.

Podsetimo, žiri je listu pesama koje će se takmičiti za predstavnika Srbije na Eurosongu objavio poslednjeg dana januara, a, prema nezvaničnim informacijama, na ovoj listi nalaze se čak četiri pesme koje će pevati neko od finalista prve i druge sezone “Prvog glasa Srbije”.

Marija Šerifović je pesmom “Molitva”, koju je komponovao jedan od članova žirija PGS-a Saša Milošević Mare, pre šest godina pobedila na Beosongu, a nekoliko nedelja kasnije i na takmičenju za Pesmu Evrovozije.

(Telegraf)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.