Top 5: Najstrašnije i najsmešnije skrivene kamere (VIDEO)

"Telegraf" je napravio top 5 takvih (strašnih i smešnih) skrivenih kamera.

1. Duh u liftu
Jedna od ubedljivo najpotresnijih koja se skoro pojavila je brazilska u kojoj je glavni akter devojčica koja nosi lutku i pojavljuje se kao duh, u trenutku kada se u liftu ugasi svetlo.

2. Pacov u garderobi
Jedna od veoma gadnih je opet brazilska, a sve se dešava u jednom butiku. U trenutku kada kupci (najčešće žene) uđu u svlačionicu da probaju odeću, puste im pacova na baterije.

.

3. Tigar na izlazu iz lifta
Jedna od odabranih je svakako italijanska skrivena kamera u kojoj je glavni akter tigar i to pravi! Radnici ulaze u lift i odlaze na sprat na kojem ih dočekuje tigar. Iako uspaničeno pokušavaju da zatvore vrata lifta i da odu, to im baš i ne ide od ruke.

4. Stani, Smrt te juri!
U trenutku kada osoba bez glave ušeta u autobus u kojem se nalazi jedna "žrtva", ista prebledi i počinje da beži. Takozvana "Smrt" je uporna, pa i po izlasku iz autobusa nastavlja da juri aktere. Nadamo se da im se pre mogućeg srčanog napada kaže da je u pitanju skrivena kamera.

5. Kad trče Japanci, trče svi!
Ovo je jedna komična skrivena kamera. U Japanu dvadesetak aktera juri po ulicama sve dok ne nalete na potencijalnu žrtvu. Reakcije su različite, a najčešća je ona u kojoj Japanci panično
trče a da ni ne znaju zašto.

(Telegraf)

Pogledajte još