Provokativnih 10 minuta seksi Aleksandera Skarsgarda za Kelvin Klajn (VIDEO)

0

Dame, pripremite se, od ovoga može da se padne u nesvest! Kelvin Klajn predstavlja najpopularnijeg TV vampira Aleksandera Skarsgarda u filmu Fabijena Barona "Provocations". Vrlo seksi, sasvim umetnički… Čista provokacija svih čula!

Najpopularniji, a, bez sumnje, i najseksi Šveđanin u Holivudu – Aleksander Skarsgard (True Blood) nastavlja svoju uspešnu saradnju sa kompanijom „Kelvin Klajn“ koja je počela kampanjom za muški parfem „Encounter“.

POGLED ZVANI SEKS: Aleks Skarsgard za parfem Kelvina Klajna „Encounter“ (VIDEO)

Ali, ovog puta, ono što se podrazumeva pod pojmom „kampanja“ je podignuto na sasvim novi, viši nivo – „Kelvin Klajn“ je zajedno sa poznatim umetničkim direktorom Fabijenom Baronom napravio desetominutni film pod nazivom „Provokacije“ (Provocations). Rezultat je inventivan, hrabar, savršeno stilizovan u svakom smislu i… seksi onoliko koliko je Skarsgard, znači izuzetno!

Dama u ovom kratkom filmu na koju će sve ostale biti ljubomorne je finska manekenka Suvi Koponen, koja je veoma poznato lice u svetu mode. Takođe, neizostavno se primećuje i muzika koja hipnotiše koliko i sve to bezobrazno što Aleks i Suvi rade. U pitanju je kompozicija „Og Lengra“ islandskog muzičkog genija i čudaka Olafura Arnaldsa.

Pogledajte film za kampanju „Provocations“, jer ovo nije „stajliš reklama za Kelvin Klajn“, ovo je umetnost!

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.