Goran Knežević, potpredsednik SNS-a: Neće biti izbora

0

Potpredsednik Srpske napredne stranke Goran Knežević izjavio je da vest da se premijer Srbije Ivica Dačić 2008. dva puta sreo sa Rodoljubom Radulovićem, zvanim Miša Banana, neće bitnije uzdrmati Vladu Srbije, niti će dovesti do prevremenih parlamentarnih izbora.

Knežević je rekao da građani od vlade očekuju konkretne poteze na rešenju ekonomskih i socijalnih pitanja, a do toga se ne može doći raspisivanjem izbora.

Eventualni politički problemi biće rešavani u hodu, a borbu protiv korupcije neće ništa zaustaviti i, naravno, neće biti zaštićenih„, rekao je Knežević, ministar poljoprivrede. Na pitanje mogu li premijerovi susreti sa članom narko-kartela Darka Šarića da ugroze ugled vlade u zemlji i svetu, Knežević smatra da ne bi trebalo.

Čovek je priznao da se sretao sa Radulovićem, ali verujemo da nije znao o kome je reč. Uostalom, Dačić i ne mora da zna sve o milion ljudi s kojima se sreće„, rekao je Knežević. Knežević je dodao i da će o svemu tome biti reči na sutrašnjoj sednici Predsedništva SNS, na kojoj će biti razmotrena najnovija dešavanja na političkoj sceni.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.